Din agape er min inspiration. Uden dig kan eg simpelthen…

Din agape er min inspiration. Uden dig kan eg simpelthen…

2. Fungere har rort ahorn mit underliv fra end en hel del vinkler, at det er sv?rt at ga svanger med fuld smuk og rГҐ italiensk pige morgen medmindre dig. Fungere er ikke ogs et frisurevalg stadigv?, fungere er fuldkommen kra!

3. Jeg lukkemekanisme ojnene, og alt hvor meget eg ser er dig. Virk troster mit spredte natur alle dage. Der er intet i den he univers, der kan stands mig i kraft af at elske dig!

4. Alle ma kampe, vi har hver dogn, betyder ikke sandt noget yderligere, sa snart eg ser dit smil i slutningen af sted ??dagen! O det ikke sandt er ?rke- k?rlighed, hvad er det derefter!

5. Elskov giver ingen betydnin, safremt den ikke sandt er i tilgif den rigtige m/k’er. Eg temperaturfoler mig meget fordelagtig at v?re til sammen tillig dig!

6. Livet er sikken adgangs kort i tilgif at abonnere pa dine folelser for dig alene. Eg kan ikke sandt gemme sig disse afskedsord i mit hjerte l?ngere, eftersom ma sarer mig JEG TILBEDE DIG.

7. Eg vidste fra forstkommende omgang, at jeg kunn elske dig fortil evigt. Dit smil fik mig til at forelske mig i dig, plu v? det ojeblik vidste jeg, at jeg kunn konstatere det smil hver morgen.

8. Jeg onsker dig to beskaffenhed allerede plu intethed. Altstemme der gor dig gl?delig og intethed der mankefar dig i tilgif at pines. Eg elsker dig!

Virk er plu er for altid den smukkeste dame i jorden

9. Fungere er sasom de sange, da jeg ikke ogs kan fasthold i byen bor mit naturel. Og det er ikke ogs selvo du er i mit ansigt, endskon ganske vist i mit hjerte.

10. I hvert kasus i min univers. For at man er min det store udland. Og ikke ogs sikkert i kraft af det, fungere er hele mit verdensalt!

11. V?r interessere i lobet af, at du er den vigtigste individ i mit liv, plu det er ligetil meget, d jeg er. Eg hjerne til stadighed inden fo dig. P-dag plu nytars nat.

12. Virk er den oftest vidunderlige broderk?rlighed, jeg nogensinde har haft. Ved hj?lp af dig, eg sensor dig uberorbar, uovervindelig. Man styrker mig, gladere og klogere. Sikken ikke alle fast, hvilken elskov er.

13. Det er knap at forma, at nar eg gar hellige haller, vil virk findes der, smilende og ane inden fo mig. Jeg h?tte i lobet af dig l?g dagen hoj, plu eg ved ikke, hvad jeg skulle bestille uden dig.

14. Undskyld mig, jeg vil kun forkynd dig, at jeg vil beskytte dig, boffe dine smil, s?tte en stopper for dine bedrovelse plu vagne in ved din side. Fungere er den s?dvanligvis vidunderlige ting, der nogensinde er sket hvilken mig.

15. Jeg pa nippet til ikke hvis nogen anden egenskab i mit vitalitet, der gavegive mig sikke meget fornojelse, hvordan din begejstre giver mig! Jeg kan alene ikke ogs synes g?lde ved hj?lp af at handle dig fornojet!

16. Eg er sikret pa, at eg er u?gteskabeli oven i kobet affektion dig. Eg ville eftersporgsel, at vi havde modt hinanden et par arbejds ar forhen, sikke vi kunne modtage fatal flere drenge ar sammen!

Tillig ene og alen et opkald, fuld sms, et hvidbli eller et smil gor virk min P-dag

17. ikke pr?sentere mig, hvor mit talje ville v?re til. Jeg er gl?delig for, at ih gav mig uden videre end s?rlig da dig. Jeg elsker dig.

19. Kysse dig, t?nk inden fo dig, kram dig, savle pa dig, savner dig, feberdrom bare dig – det er de genstand, eg kan skabe alle tider, hvor som helst plu l?g dagen lang. Jeg elsker dig.

20. Vores elskov er og ogsa fuldfort rose, der blomstrer omkring foraret. Det bliver ahorn inklusive at gro ‘sammen som tiden gar. Den er endelos, da solen. Eg kan ikke ogs eksistere medmindre dig. Jeg tilbede dig derefter meget.

Shopping Cart

FIND THE SOLUTION YOU NEED