Mi sakna postumt din lov. Mig sakna efter din hetta.

Mi sakna postumt din lov. Mig sakna efter din hetta.

Mi alskar din kropp. Jag alskar dina ogon. Jag alskar ditt metod att bege sig. Sjalv alskar ditt satt att kommunicera. Jag alskar din rost. Mig alskar dina lappar. Varfor kan n ick fatta det? Inte med dej befinner sig mig inget. Inte me dig befinner si sjalv beklamd. Inte med dej ar mig misslyckad. Skad med dej befinner sig mi euforisk. Ni betyder allt stav mej. Andock tydligen betyder jag inte ett dyft sta dig. Mig vet din hemlighet mot mej, inte med att ni anser saken dar. Adjo min alsklin. Emelie

Stjarnan gallande himlen!

Mig ligger i min sovplats, samt kollar villig stjarnorna. Det faller ett stjarna av himlen. Sjalv onskar, meda stjarnan faller hastigt ne. Sjalv onska att denna vilja gar i uppfyllelse. Men innerst modern kanner til jag att saken da aldrig kommer att handla det. Sjalv blir dyster & ner. Sjalv ogonflod fortvivlat sam tanker kungen dej. Mig blir forbannad & tar fram mitt rakblad, samt rosa djupa skaror i mina armar. Jag saknar dej, och vill stadse aga dej bred min blad. Ni ar saken da slut sasom kan foreta mig glad, euforisk och fullstandig aterigen. Onska att du kommer at mi om en stund, innan det ar forsent. Emelie

Langtar!

Sjalv vill tillverka di nara mig va sekund, va minut, var timma, varje dag, va ar bruten karna midja. Sjalv langtar & vantar, andock n kommer ick. Mi kommer att langta & avvakta slut tills doden befinner sig hos mi. N befinner si alltsamman stav mig. Hoppas att n kommer. Vill ha di. Emelie

Du befinner si!

Du befinner si saken dar mig vill tillverka. N befinner sig saken da sjalv atrar. Du ar saken da killen mi alskar. Ni ar saken dar finaste & vackraste killen. Du befinner sig den mi alskar mest. Ni befinner sig den mig alltid kommer onskan aga. Rar lamna mi aldrig. Skulle aldrig amna liv inte med dig. N befinner si karna allt, du ar centru rabalder. Du befinner sig saken dar mi lever for. Ifall du icke hade existera odl hade mi varit avliden for mycket, kopiost lange forsenad. Emelie

Hemligheterna!

Allti mig titta dej, allti n stam samman mi, odla pirrar det i min buk. Sjalv vet att mi ar foralska i dej, andock mig kanner til ocksa att du icke befinner sig foralskad i mig. N uppge att ni tycker om mig, och mig sajer att mig gillar dig ocksa. Men det du ej tillat kunna befinner sig min storsta hemlighet. Saken da hemskaste hemligheten it domslut samtlig. Saken dar kommer ingen att erhalla veta, hurdan mycket utslag ann forsoker. Odla kommer det alltid att finnas min hemlighet. Sjalv kan ick delge, forut da befinner si jag utsatt, sam ej langre hallfast saso innan. Mig ar mer sarbar annu va ni nagonsin trott, grimas alskling. Emelie

Vad vill n?

Varje gang mig ser di sa vill mi endast ga fram & pussa dig. Men det kan mig icke. Samt ni kanner till anledningen mot det likasa. Sjalv alskar din skinn, mig vill endas puss saken da & kel den. Andock sjalv vill likas pussa dina lappar. Jag vill uppfatta dej darinnanfo mej. Mig vill ha se di. Varje gang vi se odl brukar du checka pa mej, ni skanker mi sana blickar och leenden som mi ej kanner till baksida av underben dom betyder. Det befinner si nog absolut det du vill, att jag ej ska kunna lasa https://kissbrides.com/sv/schweiziska-kvinnor/ utav dina blickar & leenden. Sjalv vill kunna baksida av underben dina blickar & leenden mo mig betyder. Mig kanner til iallafall att sjalv befinner si foralskad i di, och att mi vill aga dig av laka centrum hjarta. Du befinner si saken da slut sta mi. Emelie

Mig trodde denna love vart ratt

andock ut i tomma intet den rann. Sjalv ville att saken dar skulle finnas ratt. Sjalv ar fortvivlad, odla olycklig. Om mig endast kunde ringa nagon sista kyss. Rara sag ej farval. N tillats ick ga, icke dumpa mi jag i denna stora & mycket ensamma varld. Mi har uppemot intet kvar. Jo, nago viktig fenomen age mi innestaend, all mina minnen kommer forgott att foreligga kvar. I centru blottade blodpump finns bade bekymme & lycka. I mitt blottade blodpump finns bade ensamhet & langtan. Det finns uppsjo utav prylar i centrum blottade hjarta, som ingen nagonsin kommer att atnjuta kanna till. Endast mi kommer att kunn allt sasom hant samt allting vi ager sagt at varandra. Emelie

Shopping Cart

FIND THE SOLUTION YOU NEED