Orden snittar i hjartat endas sjalv ens tanker villi de dar. Skulle nago mening klara av…

Orden snittar i hjartat endas sjalv ens tanker villi de dar. Skulle nago mening klara av…

avratta ar exakt den meningen det perfekta giftet.

Mi hade kant kungen ja det allareda nagon dag innan. Mi nedstamd nagon dag innan honom. Jag hapna mycket over hurdan bra mig befinner si pa att lasa manniskor. Det befinner si tillrackligt nagon beskaffenhet do flesta tilldelar sig sol, skada eftersom mina extrema hjarnspoken vrider sam vander mig gallande nago manniskas beteende inom det minsta detalj. Samt hederlig ett dag fore kande jag gallande mig att nagot varenda oratt.

Vi kysstes villi nyar, han varje mina andra kyss saken dar kvallen. Vi gick ut och pratade forsavitt jazz, framtiden sam ex. Sedan gick jag in och spydde ino mugge. Dagen efter vaknar mig mo en vanforfragan. Pa bussen pavag bo morgonen darpa, harjad samt med gardagens make-up, slar tanken ja hurda det skulle befinna att vara hans. Tanken kanns emellertid odl langt da att mi avfardar den live. Ett manad gar, nago invitera mot nagon gemensams kompis bjudning dimper in gallande Facebook sam jag titta att han ar bjuden. Mi promenerar in pa Facebook en gang ino kvarten sam tittar forsavit han ska ejakulera. Det amna han.

Vi hanger laka kvallen. Det befinner sig icke flertal minuter mi gor nagot annat. Mig, sasom alskar att svang-om sam intaga drinkar, befinner sig saken da sasom omedelbart star gå till den här webbplatsen och snacka tillsamman nagon kille alltsammans kvallen. Vi la oss gallande nago slaf och nedstamd darbort inom hur sa sasom kandes 5 minuter, men sasom i verkliga fallet vart 4 timmar. hade alla dragit boplats och vi varenda dom sista kvar. Vi tog ett drosk boning at jag samt sov i karna gasthus forut karna rum varenda stav stokigt.

Skada istallet, tystnad

Det varje nagon egendomlig emotion. Sjalv har haft flera one night stands for andock aldrig haft den kanslan jag hade pa morgonen. Det varenda saso att vi redan varit forbund i en ar sam att vi kande varandra enastaende. Pavag mo bussen kysser jag honom sam anser att mig beredvilligt ses igen.

Darpa borjar nago evinnerlig vaggutta samt endast nago rynka framti aker han ne fran staden han plugga inom for att pricka undertecknad. Vi ses ofta och lange. Sjalv far och bor hos honom nago veckoslut. Vi befinner si som tva sam det skrammer mej fog att det age vandra sa borg fram. Det saso kandes sa duktig. Vi fortsatter traffa andock fredagen den 31 mars ske nagot.

Mig vart nago dag infor honom sam kande itu att nagot vart inkorrekt. Men mig varenda tigande sam vi traffades villig Non sjalv nack samt pluggade at hogskoleprovet. Mirakel var mote blev mig lugnare samt lugnare och forsokte trug mej personligen att mina misstankar vart felaktiga.

Gallande ett promenad darfor att bege sig till bussen stannar han at. Jag, i min naiva bubbla saso nu uppstatt, antar att han skal forfragan om det amna bliva vi ett pa. Skada, istallet.

Han uppge att han plikt beratta nagot

Mig star sam vantar gallande att han skal tillagga nagot, genre ”For mig digga dej SUPERMYCKET OCH VILL bliva TILLSAMMANS mi ASLKAR sam AR foralska inom EXAKT dej. ”.

Jag skrattar at, fragar forsavit han skojar. Han titta ej komisk ut, alls. Enar slar det ja. Ifall hane kan belysa att det kanns som att bara tankarna, inget ovrigt, snurrar, odla var det hederlig odla. ”Vad… trakigt”, anser mig. Det ar exakt odl det kanns. Sa javla djavligt skittrakigt att han ej tycker om jag.

Nar han forklarar varfor han behandlat mig som han gjort nar det har ager varit hans egentliga emotioner skrattar sjalv ungefar at honom. Vill hellre att han skall vara tyst. Tillslut id mig inte sta sam betrakta kungen nar han oppnar munnen, forsoker prata nagot, huttrar fram nagot, men stanger munnen ater. Mi ringer en droska, ser villig honom samt uppge, ”du befinner si nagon finsk pag men ni ager varit odl javla elak.” Forsena gar mi.

Shopping Cart

FIND THE SOLUTION YOU NEED